Ποιοί Είμαστε

Η Μπίνης Α.Ε, αμιγώς Ελληνική ως εταιρεία, σήμερα αποτελεί  μια απο τις πιο αξιόπιστες και γρήγορα αναπτυσόμενες εταιρείες στον χώρο των προϊόντων Καθαρισμού, Ατομικής Υγιεινής, Καλλυντικών και Οικιακής Χρήσης.

Από την ίδρυσή της το 1990, η εταιρεία μας κάνει τα πρώτα της βήματα με τη μορφή ατομικής επιχείρησης και την επωνυμία “ΟΛΓΑ ΜΠΙΝΗ”. Σκοπός της είναι η διάθεση καινοτόμων προϊόντων στην ελληνική αγορά.

Στη συνέχεια και μετά τη μεγάλη αποδοχή του καταναλωτικού κοινού, σε σύντομο χρονικό διάστημα μετατρέπεται σε ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία “ΟΛΓΑ ΜΠΙΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.” και αναπτύσσει πλέον τη γκάμα των προΪόντων της αλλά και το επίπεδο παροχής υπηρεσιών της. Ταυτοχρόνως πιστοποιείται με ISO 9001 και διαθέτει έγκριση διακίνησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων & έγκριση Ε.Ο.Φ. Όλα τα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά έχουν έγκριση CE. Η συνεχιζόμενη άνοδος των εργασιών την αναγκάζει να μεταφερθεί σε και νούργιους ιδιόκτητους στεγασμένους χώρους 1.000 τ.μ. σε συνολική έκταση 2.500 τ.μ.στο Μαρκόπουλο Αττικής.

 

 

Εισάγουμε και προωθούμε στην αγορά ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων όπως :

  • Γάντια latex μιας χρήσης, βινυλίου, νιτριλίου, PVC & διαφανή.
  • Ποδιές μιας χρήσης.
  • Σφουγγαρίστρες & πανιά από μικροΐνες με την επωνυμία Practic
  • Είδη οικιακής χρήσης από την ελληνική αγορά.
  • Mωρομάντηλα, μαντηλάκια make up και αντισηπτικά με την επωνυμία Sergio.
  • Aξεσουάρ μπάνιου με την επωνυμία Aqua splash.
  • Συσκευές υγραερίου και φιαλιδίων με την επωνυμία Brat Gas
  • Τέλος δραστηριοποιoύμαστε και στη παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για λογαρια σμό τρίτων

Στόχοι - Φιλοδοξίες

Σήμερα, σε μια περίοδο αρκετά δύσκολη για τη χώρα, η εταιρεία μας επενδύει και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Έχοντας μια σταθερά ανοδική πορεία, αλλάζει τη νομική της μορφή σε ΜΠΙΝΗΣ Α.Ε. και συνεχίζει να επεκτείνει την αλυσίδα των προϊόν των της εξαγοράζοντας την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Flipper.   Αναδιαρθρώνει το τμήμα πωλήσεων μέσω του ολοκληρωμένου δικτύου αντιπροσώπων της σε όλη την Ελλάδα, αλλά και της μεταφοράς των προϊόντων της μέσω των ιδιόκτητων φορτηγών της. Το μεράκι μας, η όρεξη για δουλειά και η συνεχής αναζήτηση επιλεγμένων προϊόντων, μας καθοδηγούν κάθε μέρα ώστε να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση απέναντι σε όλους εσάς που δραστηριοποιείστε στον απαιτητικό χώρο της αγοράς μας, τον οποίο σεβόμαστε και αγαπούμε.

Τι λένε οι πελάτες μας

Το ξενοδοχείο μου είχε επιτακτική ανάγκη από αξεσουάρ μπάνιου, εύχρηστα, αξιόπιστα, οικονομικά. Καλύφθηκα απόλυτα από την εταιρεία Μπινης. Ευχαριστώ.

Χριστίνα Π.
Χριστίνα Π.Ξενοδόχος